Referentie's
CSM Cleaning Service Meeusen

CSM is een onderdeel van Bouwonderneming Meeusen. In 2002 begonnen als bouwer en inmiddels werkzaam voor tal van vastgoedbeheerders, breiden wij onze werkzaamheden uit op vastgoed gebied en vastgoed onderhoud. Bedrijven dienen een representatief uiterlijk te hebben en te behouden, het pand moet schoon zijn, tegelijkertijd is het wenselijk dat het pand in goede staat blijft.

Wat kunnen wij u bieden

Het pand zal op de met u overeen te komen tijden en dagen worden schoon gemaakt, door proffesionele schoonmakers. Schoon is bij ons ook schoon, wij houden zelf streng toezicht op de uitgevoerde werkzaamheden door onze werknemers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het schoonmaken van het pand kunnen wij de werkzaamheden uitbreiden met klein onderhoud, het klein onderhoud betreft het nazien van verlichting, hang en sluitwerk, nazien van de pantry en de sanitaire ruimten. Naar wens is het klein onderhoud uit te breiden, hierbij kunt u denken aan het in goede staat houden van systeemplafonds, aanvegen straatwerk, etc.

Ons concept

Ons concept zal gegarandeerd kostenbesparend zijn, ook voor u! Wij kunnen u concurrerende tarieven bieden voor de schoonmaakwerkzaamheden en tevens voor het klein onderhoud. Aangezien klein onderhoud meegenomen wordt tijdens de schoonmaakwerkzaamheden, werken wij veel efficienter dan dat u meerdere partijen inschakeld voor de werkzaamheden, hetgeen u een aanzienlijke kostenbesparing opleverd. Verder worden defecten die binnen het vastgoed onderhoud vallen direct hersteld.

Calamiteitenservice

Het vastgoed onderhoud contract bied u ook calamiteiten service. Mocht het voorkomen dat er bijvoorbeeld een deur niet sluit, een kraan lekt, een toilet stuk gaat, enzovoorts, dan wordt het defect na uw melding dezelfde dag nog verholpen.